Ableton Live Aloittelijoille

Tänä heinäkuussa Equalize Music Production järjestää ensimmäisen Suomenkielisen Ableton Live kurssin suunnattu naisoletetuille ja muunsukuupolisille. Kurssi järjestetään tiistaisin klo 19.00-21.00 (Suomen aikaa) ja se kestää neljä viikkoa (14.7.-04.08.2020). Opettajana toimii ammattituottaja Liina Turtonen. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään aikasempaa kokemusta musiikista, Ableton Livesta tai tuottamisesta. Tarvitset ainoastaan hyvän internetyhteyden, Zoom ohjelmiston, tietokoneen ja kuullokkeet.

Kurssin sisältö:

  • Tämän neljän viikon aikana opit Ableton Live-perusteet, johon kuuluu musiikin tuottaminen, äänittäminen, miksaaminen ja live-esiintyminen.
  • 55 Euron kussimaksu sisältää paikan kurssilla ja kurssimateriaalin. Materiaali sisältää kaikki läpikäydyt asiat ja tekniikat askel askeleelta kuvien kera. (Kurssimateriaali on Englanniksi, mutta opettaja voi auttaa materiaalin tulkitsemisessa).
  • Kurssi aloitetaan Ableton Live ilmaisversiolla, ja jos osallistut kurssin kaikille tunneille, saat lahjana Ableton Live Intro version omaksesi.
  • Lisätietoja kurssista voit saada lähettämällä kysymykset osoitteeseen: equalize.suomi@gmail.com

Kurssipaikat täyttyvät nopeasti, joten varaathan paikkasi ajoissa alla olevasta linkistä!

ABLETON LIVE Aloittelijoille

Tiistai-iltaisin
Klo 19:00 – 21:00 (Suomen Aikaan)
14.07.-04.08.2020

%d bloggers like this: