fbpx

Ableton Live – Miksaamisen Alkeet

HUOM! Kurssi on nyt muutettu Heinäkuusta Syyskuuhun. Uudet päivät ovat: 08.09.-29.09.2020

Tervetuloa oppimaan miksaamisen alkeita! Kurssi on suunnattu naisille ja muunsukupuolisille. Kurssi järjestetään tiistaisin klo 19.00-21.00 (Suomen aikaa) ja se kestää neljä viikkoa (08.09.-29.09.2020). Opettajana toimii ammattituottaja Liina Turtonen. Kurssille osallistuaksesi sinun ei tarvitse tietää mitään miksaamisesta, mutta olisi hyvä jos sinulla on perusymmärrys Ableton Live ohjelmistosta. Kaikki kurssilla läpikäydyt konseptit ja tekniikat ovat myös sovellettavissa muille ohjelmistoille, mutta opetuksessa käytetään vain Ableton Liven termistöä. Tarvitset myös mukaan hyvän internetyhteyden, Zoom ohjelmiston, tietokoneen ja kuullokkeet.

Kurssin sisältö:

  • Tämän neljän viikon aikana opit dynaamisen prosessoinnin salat (kompressori, EQ), tekniikoita efektien käyttöön, rinnakkaista prosessointia, stereo näköalan käyttöä ja nauhoitteen valmistelua masterointia varten.
  • 85 Euron kussimaksu sisältää paikan kurssilla ja kurssimateriaalin. Materiaali sisältää kaikki läpikäydyt asiat ja tekniikat askel askeleelta kuvien kera. (Kurssimateriaali on Englanniksi, mutta opettaja voi auttaa materiaalin tulkitsemisessa).
  • Kurssilla opetetaan Ableton Live 10 versiolla. Jos sinulla ei ole Ableton Liveä tai sinulla on vanhempi versio, on sinun hyvä ladata ilmainen kokeilu version Ableton Liven sivuilta.
  • Lisätietoja kurssista voit saada lähettämällä kysymykset osoitteeseen: equalize.suomi@gmail.com

Kurssipaikat täyttyvät nopeasti, joten varaathan paikkasi ajoissa alla olevasta linkistä!

ABLETON LIVE

Miksaamisen Alkeet

Tiistai-iltaisin
Klo 19:00 – 21:00 (Suomen Aikaan)
08.09.-29.09.2020

E-mail equalizeproduction@gmail.com Hours Equalize Music Production CIC / Company Number: 13008716
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close